Известие

Collapse
No announcement yet.

бордкомпютър 156 вътрешен фейс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• бордкомпютър 156 вътрешен фейс

въпросът ми е ако се боядиса пастмасата на бордкомпютъра сива като централната конзола на колата ще има ефект понеже като се нагрее от слънцето и нищо не се вижда а като пусна климатроника и след около 10 минути се оправя и се вижда всичко или има някакъв друг начин

Колега кое искаш да боядисваш сиво? Екрана на дисплея ли? Иначе за него има възможност за регулиране на яркостта
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

не дисплея а пластмасата в която е вкаран дисплея с въздуховодите,с яркостта не се оправя пробвах я и на мах докато не се охлади нишо не се вижда

Comment

Проблема не ти е в цвета. И бяла да я направиш пластмасата пак ще се нагрява. Има нещо прецакано при тебе. Аз моята многократно съм я превръщал във фурна и това никак не се е отразявало на видимостта на дисплея
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Проблемът се отразява при първия фейслифт, тези които са с външен фейслифт вече нямат проблеми с дисплея. Проблема е в лентовия кабел, той е с графитни проводници, които при нагряване явно губят проводимостта си и така дисплея изчезва. Аз имам същия проблем, новите дисплеи са много скъпи, по добре да се внедри една навигация на мястото на инфото, пък и по-добре, че няма да си следя разхода на гориво постоянно
          156 Sportwagon 02'

Comment

Първоначално публикувано от van_dal Покажи съобщение
            Проблемът се отразява при първия фейслифт, тези които са с външен фейслифт вече нямат проблеми с дисплея. Проблема е в лентовия кабел, той е с графитни проводници, които при нагряване явно губят проводимостта си и така дисплея изчезва. Аз имам същия проблем, новите дисплеи са много скъпи, по добре да се внедри една навигация на мястото на инфото, пък и по-добре, че няма да си следя разхода на гориво постоянно
            Той па толкова е точен тоя разход...
            Става само ако продаваш колат да се хвалиш колко малко гори... Моя като ми показва 7,5/100 добавам 2 литра и получавам реалния разход. Вярно, колата е ремапната ама всички се оплакват.

Иначе при мене като се напече яко се влошава видимостта на дисплея, ама за минута две се оправя като пусна климатика. Колега, дръж си пуснати духалките, които са му от двете страни, помагат много.
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Средния разход не е точен, но този по трип Б е достоверен засичал съм го.
              156 Sportwagon 02'

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                Той па толкова е точен тоя разход...
                Става само ако продаваш колат да се хвалиш колко малко гори... Моя като ми показва 7,5/100 добавам 2 литра и получавам реалния разход. Вярно, колата е ремапната ама всички се оплакват.

Иначе при мене като се напече яко се влошава видимостта на дисплея, ама за минута две се оправя като пусна климатика. Колега, дръж си пуснати духалките, които са му от двете страни, помагат много.
                Колега и аз съм засичал извънградско от пълен до пълен резервоар и си показва точно ! Градското ми дава около литър отклонение !

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

абсолютно съм съгласен с колегата PSAVOV почити не се разминават данните

Comment

Значи е заради ремапа при мене... Ама за сметка на това върви много приятно
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

може и да не е от ремапа понеже мисля че и на моята и е правен ремап аз незнам понеже това ми е първият дизел но колегата Jivko7777 я кара след като я купих и каза че е мапната дали е така ще се установи по нататък

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                        Значи е заради ремапа при мене... Ама за сметка на това върви много приятно
                        И моята е чипосвана и си показва вярно. Естествено че сумарния среден разход ще ти се разминава защото там грешката е с много голямо натрупване.
                        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

И аз имам същия проблем.
                          Колата е пълен феис 2006. Когато е жега не се вижда нищо на екрана. Когато пусна климатроника..... за няма и 2 минути всичко е екстра. Много ме дразни че не се вижда като е по-топло времето.

Колко е приблизително цената на нов?
                          156 SW sigpic 1,9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от m__to Покажи съобщение
                            И аз имам същия проблем.
                            Колата е пълен феис 2006. Когато е жега не се вижда нищо на екрана. Когато пусна климатроника..... за няма и 2 минути всичко е екстра. Много ме дразни че не се вижда като е по-топло времето.

Колко е приблизително цената на нов?
                            колега погледни тук за цена : http://displei.eu/%D0%B5%D0%BB%D0%B5...85&id=10418884

Comment

За 250 лева по-добре да си държа климатроника постоянно на ON
                              156 SW sigpic 1,9 JTD

Comment

Working...
                              X